Zonnepanelen

Zonnepanelen zijn goed voor uw portemonnee en helpen bij het reduceren van CO2. De opgewekte stroom kunt u zelf gebruiken. Daarmee bespaart u kosten. Ook kunt u opgewekte stroom terugleveren (lees: verkopen) aan het elektriciteitsnet. Bovendien zijn er interessante subsidies en regelingen om de investering in zonnepanelen nóg aantrekkelijk te maken.

MVOPro helpt bedrijven met verduurzamen. Dit doen wij door bedrijven de kans te geven om zonnepanelen op hun dak te leggen.

Bekijk onze werkwijze zonnepanelen. Of neem direct via het formulier hieronder contact op met MVOPro over zonnepanelen!

 

Duurzaamheid met zonnepanelen

Een zonnepaneel is een schone en duurzame energiebron. Dat is goed voor het milieu. Het heeft nauwelijks onderhoud nodig, maakt geen geluid, stinkt niet en is makkelijk te plaatsen op ieder dak. Daarnaast heeft een zonnepaneel geen nadelen die andere duurzame bronnen wel hebben. Het is een goede stap richting duurzaamheid van uw bedrijf.

Subsidie op zonnepanelen

Voor de aanschaf van zonnepanelen is in de meeste gevallen een subsidie (SDE) of een tegemoetkoming (EIA/KIA) mogelijk. Als dit het geval is bij uw aanvraag, dan zullen we dit uiteraard aan u voorleggen.

Financiering

Waar bij gebrek aan budget de realisatie van het PV-systeem niet door kan gaan, bieden wij u de kans om met gesloten beurs het volledige project in werking te zetten d.m.v.

het ‘betaal als je bespaart concept’. Het ‘betaal als je bespaart concept’ werkt als volgt, wij realiseren uw PV-systeem, na oplevering lost u periodiek af vanuit uw besparing op uw energienota en de overige opbrengsten denk hierbij aan de SDE+ subsidie en GVO’s.

Wij doen dit in samenwerking met het RVO en MVO Nederland.

Zonnepanelen van MVOPro