Zakelijke verlichting

Steeds meer bedrijven zijn bezig om het bedrijf duurzamer te maken. Een van de manieren om een bedrijf duurzamer te maken is het kiezen voor zakelijke led verlichting. De keuze voor zakelijke verlichting in de vorm van led is snel gemaakt. Het biedt namelijk heel veel voordelen. Kies ook voor zakelijke led verlichting!

Waarom zakelijke LED verlichting?

Met zakelijke led verlichting bespaar je niet alleen energie, maar bespaar je ook op bijvoorbeeld de onderhoudskosten. Tevens is het natuurlijk een stuk milieuvriendelijker dan conventionele verlichting in de vorm van TL verlichting.

U maakt ook aanspraak op subsidies vanuit de overheid. Steeds meer bedrijven maken de overstap of zijn al overgestapt op led verlichting. Indien u de eigenaar bent van uw pand is het zeer verstandig om ook de overstap te maken!

Zakelijke LED verlichting met MVOPro

Er zijn verschillende mogelijkheden om over te stappen op zakelijke led verlichting. Een bedrijf kan ervoor kiezen om alles zelf te bestellen en te installeren, maar er zijn ook partijen die u en uw bedrijf hierbij helpen.

MVOPro is een bedrijf dat andere bedrijven bij het proces van overstappen helpt. Wij komen namelijk graag langs om uw huidige lichtsituatie te bekijken. Aan de hand hiervan bekijken we wat de mogelijkheden zijn en wat voor lampen er precies nodig zijn. Daarnaast verwerken wij natuurlijk ook uw wensen en eisen.

Iedere situatie en locatie heeft natuurlijk bepaalde led lampen nodig. Of het nu een kantoorpand betreft of een loods. Hierin zit veel verschil in de soort lampen die toepasselijk zijn. Wij hebben zeer veel kennis van licht en zullen u helpen de juiste keuze te maken.

Vanuit hier maken wij een plan waarbij de technische specificaties worden samengebracht met uw wensen. Hieruit volgt een voorstel en presenteren wij het concept: “Bespaar en Verdien”.

De overstap is in veel gevallen kostenneutraal, waardoor het geen investering vereist. Hierna zullen wij indien gewenst de led verlichting bij u en uw bedrijf installeren. Hierdoor heeft u en uw bedrijf hier geen zorg meer aan. Ideaal voor de zakelijke dienstverlening.

Bent u led installateur of een led bedrijf? Kijk dan op ledzakelijk voor een groot assortiment aan led lampen!

Kosten besparen met LED

Elk bedrijf doet er goed aan om over te stappen op zakelijke led verlichting. Of het nu een winkel, kantoor, loods of werkplaats betreft. Met led verlichting zal u altijd geld besparen. Verouderde verlichting, zoals TL, doet een groot deel van hun energie verspillen aan warmte, terwijl er eigenlijk alleen licht nodig is.

Dit is met led verlichting niet het geval, waardoor de energie optimaal besteed kan worden aan het verlichten. Deze energiebesparing zorgt voor een daling in de energiekosten. Daarnaast gaat led verlichting erg lang mee waardoor de verlichting minder snel vervangen hoeft te worden. Hierdoor zijn er minder onderhoudskosten met led verlichting.

Voortaan zijn er ook slimme verlichtingstechnieken die ervoor zorgen dat de lampen automatisch uitschakelen indien niemand aanwezig is. Dit zorgt ervoor dat de lampen nooit zinloos aanstaan en er dus ook weer kosten worden bespaard wat betreft de verlichting.

Kwaliteit verlichting

De laatste jaren zijn de technieken rondom led verlichting goed ontwikkeld. Led verlichting kan perfect gebruikt worden voor praktische verlichting zoals in een industriële omgeving, maar doet ook perfect dienst in een ruimte waar juist sfeervolle verlichting nodig is, zoals in een café of restaurant.

Led verlichting is daarnaast stukken veiliger dan conventionele verlichting. Zo wordt een led lamp minder warm, waardoor de verlichting een stuk langer kan aanstaan zonder dat daarbij brandgevaar ontstaat.

MVOPro

Artikel delen op social media? Klik hier

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Leave a comment