Wie is MVOPro

MVOPro is een bedrijf dat andere bedrijven helpt bij het maatschappelijk verantwoord ondernemen. Wij helpen bedrijven verduurzamen en zorgen dat er kosten worden bespaard. MVOPro gaat alleen bedrijven en ondernemers aan, niet eindgebruikers. Onze belangrijkste dienst is het helpen van bedrijven met overstappen op LED-verlichting. 

Voortaan met de torenhoge energiekosten is het zeer verstandig om over te gaan op duurzame LED-verlichting. Het is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor de portemonnee. Met LED-verlichting wordt er veel geld bespaard op de energierekening ten opzichte van conventionele verlichting. De besparing op energiekosten kan oplopen tot 70% en een ander groot voordeel is dat de onderhoudskosten ook zullen dalen met LED-verlichting. 

Wat doet MVOPro?

MVOPro heeft verschillende diensten in het kader van MVO. Wij verzorgen energielabels en helpen bedrijven met de informatieplicht. Daarnaast biedt MVOPro haar klanten de mogelijkheid om kostenneutraal over te stappen naar LED-verlichting en vanaf dag een geld overhouden. Uw verlichting wordt zorgeloos vervangen door LED-verlichting. Tevens hebben wij een energiecollectief voor bestaande en nieuwe klanten, waarbij we samen energie inkopen tegen een laag tarief. Daarnaast sponsoren we verschillende projecten met onze klanten.
 

Neem via het onderstaande formulier contact op voor een adviesgesprek over LED-verlichting.

MVO

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is een vorm van ondernemen gericht op economische prestaties (profit), met respect voor de sociale kant (people), binnen ecologische randvoorwaarden (planet); ook wel de 3 p’s genoemd. De pijler profit wordt ook wel eens vervangen door prosperity (welvaart). 

Dit houdt in dat bedrijven verantwoordelijkheid (willen) dragen voor maatschappelijke problemen die hiermee verband houden. Het meest bekend zijn luchtvervuiling (CO2 uitstoot) en de daaraan gekoppelde klimaatverandering, Maar ook zaken als vergrijzing en arbeidsomstandigheden vallen hieronder.

Het uitgangspunt van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is om de huidige problemen in ieder geval niet te laten verergeren. Daarnaast zijn er ondernemers die zich inzetten voor het actief leveren van een bijdrage aan het verminderen c.q. oplossen van deze problemen. De perceptie dat dat alleen maar geld kost is allang achterhaald, aan een groen hart is prima geld te verdienen. Een goed MVO-beleid kan organisaties juist geld opleveren.

Meer informatie

Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten over MVOPro. U kunt ons telefonisch bereiken via het nummer 040-7600760 of via de e-mail op info@mvopro.nl. We zijn ook actief op sociale media, zoals Facebook en LinkedIn.
 
MVOPro Logo groot
 

Kijk op energieakkoord 2020