Werkwijze

Aan de hand van een heldere inventarisatie van uw huidige situatie in het energieverbruik, kunnen wij een goed advies samen stellen. Wij kijken per verbruikersgroep hoe u de kosten maximaal kunt verlagen en geven advies in de juiste producten die geldig zijn voor uw persoonlijke situatie. Omdat iedereen andere wensen heeft, zult u nauw worden betrokken in het hele proces. De combinatie van onze betrokkenheid en het snel kunnen schakelen met verschillende leveranciers zorgt ervoor dat u altijd de beste prijs en kwaliteitsverhouding heeft mb.t. de producten. Daarnaast bieden wij een volledige service, want wij kunnen indien gewenst de installatie en de subsidie aanvraag verzorgen.

Kostenneutraal                                                                                                                                                                                                                                                             Wij gaan kijken wat we kunnen besparen op energieverbruik en onderhoud en daar kunnen we de kosten van led uit bekostigen.

Streven naar beloning                                                                                                                                                                                                                                              Het blijkt dat 90% van de ondernemers wel duurzaam willen ondernemen maar het simpelweg te duur vinden. Wij streven met onze partners naar directe beloning in plaats van hoge investeringen.Dit in samenwerking met het RVO en MVO nederland

Contact 040-7600760