Werkwijze

Aan de hand van een audit van uw huidige situatie in het energieverbruik, kunnen wij een goed advies samen stellen voor het besparen van energie. Wij kijken per verbruikersgroep hoe u de kosten maximaal kunt verlagen en geven advies in de juiste producten die geldig zijn voor uw persoonlijke situatie. Omdat iedereen andere wensen heeft, zult u nauw worden betrokken in het hele proces.

De combinatie van onze betrokkenheid en het snel kunnen schakelen met verschillende leveranciers zorgt ervoor dat u altijd de beste prijs en kwaliteitsverhouding heeft m.b.t. de producten. Daarnaast bieden wij een volledige service, want wij kunnen indien gewenst de installatie en de subsidie aanvraag verzorgen. Tevens verzorgen wij als MVOPro ook energielabels en helpen wij bedrijven met de informatieplicht. Hieronder staat een roadmap van onze werkwijze.

Werkwijze MVOPro

Kostenneutraal

Wij gaan kijken wat we kunnen besparen op energieverbruik, onderhoud, subsidie en daar kunnen we de kosten van LED-verlichting uit bekostigen. Wij kijken per verbruikersgroep hoe u de kosten maximaal kunt verlagen en geven advies in de juiste producten die geldig zijn voor uw persoonlijke situatie. Per situatie kan dit erg verschillen. Zo heeft een agrarisch bedrijf andere verlichting nodig, dan een loods waarin mensen werken. Onze lichtadviseurs weten precies welke verlichting geschikt is per situatie.

Streven naar beloning

Het blijkt dat 90% van de ondernemers wel duurzaam willen ondernemen maar het simpelweg te veel vinden kosten. Dit is vaak niet het geval en het duurzaam ondernemen kan ondernemers juist geld opleveren op termijn. Vooral het besparen op het energieverbruik kan ondernemers veel opleveren.

Wij werken samen met het RVO en MVO Nederland. Samen helpen wij bedrijven met onze partners om het maximale uit het MVO-beleid te halen.

Meer informatie?

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over MVOPro en onze werkwijze. U kunt ons telefonisch bereiken via 040-7600760, via  e-mail: info@mvopro.nl of door onderstaande formulier in te vullen. Daarnaast zijn we actief op verschillende sociale media, zoals FacebookLinkedIn en Pinterest.