Werkwijze

Aan de hand van een audit van uw huidige situatie in het energieverbruik, kunnen wij een goed advies samen stellen voor het besparen van energie. Wij kijken per verbruikersgroep hoe u de kosten maximaal kunt verlagen en geven advies in de juiste producten die geldig zijn voor uw persoonlijke situatie. Omdat iedereen andere wensen heeft, zult u nauw worden betrokken in het hele proces. De combinatie van onze betrokkenheid en het snel kunnen schakelen met verschillende leveranciers zorgt ervoor dat u altijd de beste prijs en kwaliteitsverhouding heeft mb.t. de producten. Daarnaast bieden wij een volledige service, want wij kunnen indien gewenst de installatie en de subsidie aanvraag verzorgen. Tevens verzorgen wij als MVOPro ook energielabels en helpen wij bedrijven met de informatieplicht. 

Kostenneutraal

Wij gaan kijken wat we kunnen besparen op energieverbruik, onderhoud, subsidie en daar kunnen we de kosten van led-verlichting uit bekostigen. Wij kijken per verbruikersgroep hoe u de kosten maximaal kunt verlagen en geven advies in de juiste producten die geldig zijn voor uw persoonlijke situatie. Per situatie kan dit erg verschillen.

Streven naar beloning

Het blijkt dat 90% van de ondernemers wel duurzaam willen ondernemen maar het simpelweg te duur vinden. Dit is vaak niet het geval en het duurzaam ondernemen kan ondernemers juist geld opleveren op termijn. Vooral het besparen op het energieverbruik kan ondernemers veel opleveren.

Wij streven met onze partners naar directe beloning in plaats van hoge investeringen. Dit in samenwerking met het RVO en MVO Nederland. Wij helpen bedrijven samen met onze partners om het maximale uit het MVO-beleid te halen.

Meer informatie?

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over MVOPro en onze werkwijze. U kunt ons telefonisch bereiken via 040-7600760 of via de e-mail: info@mvopro.nl. Daarnaast zijn we actief op verschillende sociale media, zoals Facebook en LinkedIn.