Welkom

Wij zijn MVOPro en wij helpen andere bedrijven verduurzamen met LED verlichting. Veel bedrijven hebben (vaak) verouderde verlichting die niet energiezuinig is. Dit is enerzijds niet goed voor het milieu, maar ook niet voor de eigen portemonnee. Oude verlichting is vaak duurder per maand en vergt ook meer onderhoud. Daarom is het verstandig om ook over te stappen op LED verlichting. MVOPro ondersteunt bedrijven in het traject en neemt de zorgen uit handen van de ondernemer.
 

Onze werkwijze

Aan de hand van een audit van uw huidige situatie in het energieverbruik, kunnen wij een goed advies samen stellen voor het besparen van energie. Wij kijken per verbruikersgroep hoe u de kosten maximaal kunt verlagen en geven advies in de juiste producten die geldig zijn voor uw persoonlijke situatie.

Omdat iedereen andere wensen heeft, zult u nauw worden betrokken in het hele proces. De combinatie van onze betrokkenheid en het snel kunnen schakelen met verschillende leveranciers zorgt ervoor dat u altijd de beste prijs en kwaliteitsverhouding heeft m.b.t. de producten. Daarnaast bieden wij een volledige service, want wij kunnen indien gewenst de installatie en de subsidie aanvraag verzorgen. Wij nemen de zorgen uit handen van de ondernemer indien gewenst. Klik hier voor meer informatie over onze werkwijze.

Aanvraag gratis inventarisatie