Verlichting vervangen door LED?

Het jaar is 2021 en nog steeds zijn er veel organisaties, bedrijven en woningen met verouderde verlichting. Deze verlichting is vaak niet energiezuinig en kost meer per maand. Steeds meer ondernemers, maar ook consumenten stappen over op LED verlichting. Voor een bedrijf of organisatie is dit veel meer werk om te realiseren dan voor een consument. Bij een woning gaat het over een paar lampjes, maar bij bedrijven zijn dit soms wel honderden lampen. Bedrijven hebben meestal niet de tijd en kennis om dit zelf te doen. Gelukkig kunnen wij van MVOPro u hierbij tot dienst zijn.

Waarom verlichting vervangen door LED?

Ondanks dat LED energiezuinig is en minder kost per maand twijfelen veel bedrijven of ze de investering in LED verlichting moeten doen.

Om die reden staat hieronder een opsomming van alle voordelen waarom je oude verlichting moet vervangen door LED.

  • Het vervangen van de verlichting door LED kan ervoor zorgen dat de energiekosten tot wel 70% dalen.
  • LED verlichting heeft geen opstarttijd, zoals verouderde TL verlichting.
  • LED bevat geen kwik en is dus beter voor mens en milieu.
  • Er is komt geen warmte vrij bij LED.
  • LED trilt niet, het is rustiger voor de ogen, voorkomt vermoeidheid en bevordert hierdoor de productiviteit.
  • Het hebben van LED verlichting kan de basis zijn voor het MVO-beleid van een organisatie.

Er zijn dus genoeg goede redenen om verouderde verlichting te vervangen door LED. Daarnaast is er een grote kans dat LED verlichting in de toekomst zelfs verplicht wordt door de overheid. Hierin zijn al enkele wetten en regels. De kans is groot dat deze in de toekomst zullen toenemen.

Waarom MVOPro?

Wij hebben jaren ervaring met het geven van lichtadvies en hebben vele tevreden klanten die overgestapt zijn op energiezuinige LED verlichting. Wij werken uitsluitend met de beste kwaliteit LED verlichting en geven u 5 jaar garantie. Daarnaast nemen wij de zorgen uit handen van de ondernemer, zodat hij zijn tijd anders kan besteden en zich niet druk hoeft te maken hierover. Wilt u meer informatie over LED van MVOPro of over onze andere diensten? Neem gerust contact met ons op via de e-mail op info@mvopro.nl of telefonisch op 040-7600760.

Artikel delen op social media? Klik hier

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Leave a comment