Wij voorzien uw bedrijf van LED verlichting

Met de oplopende energiekosten bent u als bedrijf natuurlijk op zoek naar dé manier om energie te besparen en uw bedrijf te verduurzamen. MVO Pro biedt u deze mogelijkheid! Met LED bedrijfsverlichting zorgen wij ervoor dat uw bedrijf vanaf dag een kosten bespaart. Of u nu op zoek bent naar LED verlichting voor uw bedrijfshal, werkplaats of kantoor, geen probleem. Wij zorgen dat uw oude verlichting zorgeloos wordt vervangen door LED. 

Benieuwd naar alle voordelen die onze energiezuinige LED verlichting uw bedrijf kan bieden? Lees dan snel onder aan de pagina verder!

LED-verlichting MVOProWaarom overstappen op MVO PRO


Groenfondsen en subsidies    

Onze verlichting is door de overheid goedgekeurd voor milieusubsidie en we werken samen met groenfondsen. In samenwerking met Rijksdienst voor Ondernemend Nederland en MVO Nederland. Hierdoor kunnen we investeren in bedrijven die duurzaam willen zijn. Vooral met de stijgende prijzen voor energie, is het verstandig om te verduurzamen. Door te verduurzamen met LED zal de energierekening per direct dalen. Hierdoor heeft u minder maandelijkse kosten en kunt u investeren in de zaken die echt belangrijk zijn voor uw bedrijf.

Wij nemen uw zorgen uit handen

MVOPro regelt het gehele traject, u hoeft niets meer te doen. Service en garantie hoeft u niet meer naar om te kijken. Wij doen het werk! Light as a Service. Van de subsidieaanvraag, tot aan de installatie. Alles wordt perfect geregeld, zonder dat uw onderneming er last van heeft. Onze installateurs hebben veel ervaring en zorgen ervoor dat de LED verlichting keurig wordt gemonteerd in uw pand.

Lichtadvies

Wij hebben lichtexperts in dienst om de perfecte situatie voor u te schetsen. Waardoor uw onderneming het licht krijgt wat u nodig heeft en dat u tevens spaarzaam omgaat met uw energieverbruik. Per situatie verschilt dit natuurlijk enorm, want ieder bedrijfspand, kantoor of magazijn is anders. Onze lichtexperts weten precies welke verlichting er nodig is en het meest geschikt is in een bepaalde situatie. Hierdoor zult u optimaal profiteren van de voordelen van LED verlichting.

Kostenneutraal

Wij kunnen onze producten kostenneutraal aanbieden door middel van het concept. “Bespaar en Verdien”  Vanaf dag een geld overhouden. Neem gerust contact met ons op om meer te weten te komen over onze dienst. Begin ook met besparen en kies voor energiezuinige LED verlichting.

Energielabel kantoren in 2023

Voor kantoren is het bedachtzaam om snel over te stappen op LED verlichting. In 2023 moeten alle kantoorpanden in Nederland over energielabel C beschikken. Nog steeds hebben teveel kantoren nog geen energielabel of nog beschikken nog niet over het C-label. Door over te stappen op energiezuinige LED verlichting zal het energielabel van uw kantoorpand verbeteren. U kunt naast LED verlichting ook een energielabel aanvragen bij MVOPro.De voordelen van LED verlichting voor bedrijven

✓ 70% besparing op energie-kosten

Door implementatie van energiezuinige LED verlichting dalen uw energiekosten op verlichting met 70%.

✓ LED wordt niet heet

Omdat LED verlichting de energie voornamelijk omzet in licht i.p.v. warmte is er bijna geen verspilling. Daarnaast is LED hierdoor een stuk veiliger en is er minder risico op brand door de verlichting.

✓ Geen opstarttijd

Onze LED verlichting voor bedrijven heeft geen hinderlijke opstarttijd zoals men dat gewend is met conventionele TL verlichting.

✓ Geen onderhoudskosten

Door de lange levensduur van onze LED kunt u aanzienlijk besparen op uw onderhoudskosten. TL verlichting moet om de paar jaar vervangen worden, wat naast de aanschafprijs van de TL buizen ook tijd kost.

✓ Garantie

Wij werken uitsluitend met de beste kwaliteit LED verlichting en geven u 5 jaar garantie. Lamp kapot binnen 24 uur een nieuwe.

✓ Betere concentratie

Onze LED bedrijfsverlichting zorgt voor een betere concentratie van licht.

✓ Energie C label

Naast een financiële onderbouwing dient een bedrijf tegenwoordig haar pand minimaal een C label te hebben om in aanmerking te komen voor een lening, of op bestaande leningen wordt een opslag berekend. LED verlichting kan uw bedrijf hierbij helpen.

✓ Bevat geen kwik

LED verlichting bevat geen kwik zoals men in spaarlampen en TL aantreft en is dus beter voor mens en milieu.

✓ Trilt en knippert niet

Onze LED verlichting voor kantoren trilt en knippert niet, het is rustiger voor de ogen, voorkomt vermoeidheid en bevordert hierdoor de productiviteit.

✓ Duurzame gedachte

Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) leidt tot betere financiële prestaties, op korte én lange termijn. ‘Doing good’ op mens- en milieugebied leidt dus tot ‘doing well’ op financieel gebied.

✓ Interesse?

Wilt u meer informatie, neem dan gerust contact met ons op via de mail, telefoon of door onderstaand contactformulier in te vullen:

info@mvopro.nl    040 7600760