LED verlichting

MVOPro biedt haar klanten de mogelijkheid om kostenneutraal over te stappen naar LED verlichting en vanaf dag een geld overhouden. Uw verlichting wordt zorgeloos vervangen door LED. Daarbij biedt het vele voordelen. Vraag het onze adviseurs naar het verduurzaamheidsplan. Prijs is verschil in kwaliteiten dit leggen we graag aan u uit. Neem gerust contact met ons op.

LED-verlichting MVOPro

Waarom overstappen op MVOPro

Groenfondsen en subsidies    

Onze verlichting is door de overheid goedgekeurd voor milieusubsidie. In samenwerking met Rijksdienst voor Ondernemend Nederland en MVO Nederland. Hierdoor kunnen we investeren in bedrijven die duurzaam willen zijn.

Wij nemen uw zorgen uit handen

MVOPro regelt alles, u hoeft niets meer te doen. Service en garantie hoeft u niet meer naar om te kijken. Wij doen het werk! Light as a Service.

Lichtadvies

Wij hebben lichtexperts in dienst om de perfecte situatie voor u te schetsen. Waardoor uw onderneming het licht krijgt wat u nodig heeft en dat u tevens spaarzaam omgaat met uw energieverbruik.

Kostenneutraal

Wij kunnen onze producten kostenneutraal aanbieden door middel van het concept. “Bespaar en Verdien”  Vanaf dag een geld overhouden.              

De voordelen van LED

✓ 70% besparing op energie-kosten

Door implementatie van energiezuinige LED verlichting dalen uw energiekosten op verlichting met 70%.

✓ LED wordt niet heet

Omdat LED verlichting de energie voornamelijk omzet in licht i.p.v. warmte is er bijna geen verspilling. Daarnaast is LED hierdoor een stuk veiliger en is er minder risico op brand door de verlichting.

✓ Geen opstarttijd

Onze LED verlichting heeft geen hinderlijke opstarttijd zoals men dat gewend is met conventionele TL verlichting.

✓ Geen onderhoudskosten

Door de lange levensduur van onze LED kunt u aanzienlijk besparen op uw onderhoudskosten. TL verlichting moet om de paar jaar vervangen worden, wat naast de aanschafprijs van de TL buizen ook tijd kost.

✓ Garantie

Wij werken uitsluitend met de beste kwaliteit LED verlichting en geven u 5 jaar garantie. Lamp kapot binnen 24 uur een nieuwe.

✓ Betere concentratie

Onze LED verlichting zorgt voor een betere concentratie van licht.

✓ Energie C label

Naast een financiële onderbouwing dient een bedrijf tegenwoordig haar pand minimaal een C label te hebben om in aanmerking te komen voor een lening, of op bestaande leningen wordt een opslag berekend. LED kan hierbij helpen.

✓ Bevat geen kwik

LED verlichting bevat geen kwik zoals men in spaarlampen en TL aantreft en is dus beter voor mens en milieu.

✓ Trilt en knippert niet

Onze LED verlichting trilt en knippert niet, het is rustiger voor de ogen, voorkomt vermoeidheid en bevordert hierdoor de productiviteit.

✓ Duurzame gedachte

Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) leidt tot betere financiële prestaties, op korte én lange termijn. ‘Doing good’ op mens- en milieugebied leidt dus tot ‘doing well’ op financieel gebied.

✓ Interesse?

Wil je meer informatie, neem dan gerust contact met ons op via:

info@mvopro.nl    040 7600760