Led verlichting zakelijk

Voor bedrijven en de zakelijke markt is het overstappen op led verlichting een logische keuze. Bij veel bedrijven staat de verlichting de hele dag aan. Dit zorgt voor een hoge stroomconsumptie en een hoge energierekening. Hierdoor is led verlichting zakelijk erg interessant voor bedrijven. Het overstappen naar led verlichting zorgt voor een lagere stroomconsumptie en een lagere energierekening. Daarnaast is het een goed startpunt voor het verduurzamen van het bedrijf.

Verduurzamen met led

Led verlichting is de perfecte manier om als bedrijf iets aan duurzaamheid te doen. Het is niet alleen voor grote bedrijven interessant, maar juist ook het MKB. Het is een van de goedkoopste manieren om te verduurzamen voor bedrijven. Andere manieren tot verduurzamen, zoals isoleren van het pand en het installeren van zonnepanelen of warmtepompen, zijn vaak een dure investering. Led verlichting daarintegen is in de meeste gevallen binnen 2 jaar alweer terugverdient. Hierdoor is zakelijk led verlichting een goede optie.

Voordelen van led verlichting

Led verlichting heeft veel voordelen. De meeste van deze voordelen zijn over het algemeen bekend. Toch geven wij nog een lijstje met alle voordelen op een rijtje voor een duidelijk overzicht:

  • Implementatie van led verlichting kan de energiekosten op het gebied van licht met 70% laten dalen.
  • Led verlichting heeft een lange levensduur ten opzichte van conventionele verlichting.
  • Volgens diverse studies zorgt goed licht voor een betere concentratie, minder hoofdpijnklachten en vermoeidheid.
  • Met het overstappen op led verlichting kom je in aanmerking voor bepaalde subsidies.
  • Led verlichting wordt niet heet, hierdoor is er minder brandgevaar en is het pand een stuk veiliger.
  • Met led verlichting bespaar je op vervangingkosten. Conventionele verlichting moet regelmatig vervangen worden en dat is niet het geval bij led verlichting.

Stap ook over op led verlichting zakelijk!

MVOPro helpt bedrijven met verduurzamen en het overstappen op duurzame led verlichting. Wij richten ons vooral op het MKB die graag het pand willen verduurzamen. Wij regelen het gehele traject van de overstap. Van inventarisatie wat er moet komen tot aan de installatie en subsidieaanvraag. Dit doen wij aan de hand van ons concept: “Bespaar en Verdien”. Hierdoor kan de overstap op led verlichting zakelijk kostenneutraal worden gemaakt.

Hoe gaat MVOPro te werk?

Hieronder staat een roadmap van onze werkwijze.

Werkwijze MVOPro

Hierdoor krijgt uw onderneming het licht krijgt wat u nodig heeft en dat u tevens spaarzaam omgaat met uw energieverbruik. Daarnaast nemen wij alle zorgen uit handen, zodat de ondernemer er geen werk meer aan heeft. Wij werken samen met het RVO en MVO Nederland. Samen helpen wij met onze partners met het verduurzamen van Nederland.

Meer informatie over MVOPro

Wilt u graag meer informatie over MVOPro en onze werkwijze? Neem dan gerust contact met ons op via info@mvopro.nl of telefonisch op 040-7600760.

Naast het verduurzamen met led verlichting heeft MVOPro ook nog andere diensten. Wij verzorgen energielabels voor kantoren en bedrijfspanden. Daarnaast helpen wij ook bedrijven met de Wet Milieubeheer en de informatieplicht.

Artikel delen op social media? Klik hier

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Leave a comment