Led verlichting TL vervanger

Sinds 1935 is TL verlichting een populaire keuze als binnenverlichting in kantoren en bedrijven. Dit soort verlichting is echter niet meer modern en ziet er minder mooi uit. Daarnaast verbruikt TL veel energie, terwijl dat eigenlijk niet nodig is. Led verlichting is de TL vervanger, doordat het minder energie verbruikt en het niet flikkert, zoals conventionele verlichting.

Waarom led verlichting?

De grootste redenen waarom led verlichting de TL vervanger is staan hieronder:

  • De levensduur van led verlichting is aanzienlijk langer dan ander soort verlichting, zoals TL, gloeilampen of halogeenlampen.
  • Led verlichting wordt minder warm, waardoor de kans op brand door de verlichting zal afnemen. Het is dus een stuk veiliger, dan conventionele verlichting.
  • Het is beter voor het milieu; led verlichting gebruikt minder schadelijke materialen dan verouderde verlichting. Daarnaast verbruikt led verlichting een stuk minder energie, wat ook weer beter is voor het milieu.
  • Met led verlichting zorgt voor een flinke besparing op de energiekosten. Minder energie verbruiken is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor de portemonnee!

TL verlichting heeft in veel gevallen een negatief effect op de mens. Dit komt doordat de verlichting vaak flikkert. Dit zorgt voor concentratieproblemen en vermoeidsheidsklachten. Daarnaast kan het ook zorgen voor hoofdpijn of zelfs migraine.

led verlichting tl vervanger

Overstappen

Veel bedrijven, kantoren of organisaties willen vaak wel overstappen op led verlichting, maar vinden het teveel werk of moeite. Vaak hebben ze er zelf weinig kennis over en weten ze niet welke verlichting ze precies moeten hebben. Hierdoor stellen ze de overstap naar led verlichting vaak uit en hebben ze nog steeds verouderde tl verlichting. Dit is niet meer van deze tijd en het overstappen op led verlichting heeft juist veel voordelen. Led verlichting is de meest geschikte tl vervanger.

MVOPro is een bedrijf dat andere bedrijven helpt verduurzamen met led verlichting. Hierbij regelen wij het gehele traject van het overstappen. Van inventarisatie welke lampen er nodig zijn, tot aan de installatie van de lampen en de subsidieaanvraag. Wij hebben lichtexperts in dienst die precies weten welke led verlichting u en uw organisatie, kantoor of bedrijf nodig heeft in de perfecte situatie.

Wilt u graag meer weten? Neem gerust contact met ons op via info@mvopro.nl of telefonisch op 040-7600760.

Artikel delen op social media? Klik hier

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Leave a comment