Led verlichting garage: begin met besparen

In een garage is het belangrijk dat er voldoende licht aanwezig is. Niet alleen voor de veiligheid, maar ook voor meer praktische redenen. Met goed licht is het makkelijker werken in de garage. Hierdoor is led verlichting zeer geschikt voor in een garage. Het helpt schades te reduceren en vermindert de kans op ongevallen. MVOPro helpt bedrijven met het overstappen op led verlichting. Over de jaren heen hebben wij meerdere (auto)garages voorzien van led verlichting.

led verlichting garage
LED verlichting van MVOPro in een garage

Waarom overstappen naar led verlichting?

Het overstappen naar led verlichting wordt steeds interessanter voor bedrijven. Het scheelt in de energiekosten, onderhoudskosten en het geeft een stuk beter licht. Daarnaast kan er met het overstappen op led verlichting aanspraak worden gemaakt op subsidies. Led verlichting vergroot de zichtbaarheid in de garage. Hierdoor heeft u minder last van schaduwen of flikkerende lampen. Tevens kunt u zich beter oriënteren in de ruimte, wat ook niet onbelangrijk is.

Een ander groot voordeel van led verlichting is de duurzame gedachte. Bij het gebruik van led denkt u aan het milieu en heeft u minder elektronisch afval. Dit kan een begin zijn van een MVO beleid voor uw organisatie. Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) leidt tot betere financiële prestaties, op korte én op lange termijn.

Indien uw bedrijf of garage over veel lampen beschikt is het zeer verstandig om over te stappen. Hoe meer lampen, des te hoger de besparing op uw energierekening!

Voordelen led verlichting in de garage

Led verlichting heeft veel voordelen voor in de garage. Het vergroot de zichtbaarheid en hierdoor heeft u minder last van schaduwen of knipperende lampen. De lichtverdeling is perfect geoptimaliseerd waardoor u zich beter kunt oriënteren in de garage. Tevens is het goed voor het milieu, want u heeft minder elektronisch afval en maakt meer gebruik van zuinige recyclebare materialen. Bij het gebruik van led verlichting in de garage bespaart u ruim 70% op uw energieverbruik ten opzichte van verouderde conventionele verlichting.

Waarom overstappen via MVOPro

Het overstappen op led verlichting via MVOPro heeft veel voordelen voor ondernemers. Alle zorgen worden uit de handen van de ondernemer genomen, zodat die zich op de echt belangrijke zaken kan focussen. Wij hebben lichtexperts in dienst om de perfecte situatie voor u en uw (auto)garage te schetsen. Hierdoor krijgt uw onderneming het licht wat u nodig heeft.

MVOPro regelt het gehele traject. Eerst maken wij een inventarisatie van wat er nu hangt en van wat er nodig is. Daarna worden de technische specificaties samengebracht met uw wensen. Hieruit volgt een voorstel en presenteren wij het concept: “Bespaar en Verdien”. Als laatst wordt de led verlichting geleverd en indien gewenst gemonteerd door onze eigen gekwalificeerde monteur. Omdat iedereen andere wensen heeft, zult u nauw worden betrokken in het hele proces. Indien gewenst verzorgen wij ook de subsidieaanvraag.

Werkwijze MVOPro
Roadmap van de werkwijze van MVOPro

Wilt u graag meer weten over MVOPro en onze diensten? Neem gerust contact met ons op via info@mvopro.nl of telefonisch op 040-7600760. Naast het verduurzamen bedrijven met led verlichting verzorgen wij ook energielabels voor bedrijfspanden en helpen wij bedrijven met de informatieplicht.

Artikel delen op social media? Klik hier

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Leave a comment