Zakelijk energiecollectiefHet zakelijk energiecollectief voor bedrijven en organisaties. Door groot in te kopen een beter energietarief voor iedereen in het collectief. 

Het zakelijk energiecollectief is gesloten, door de hoge prijzen en het niet lang kunnen vast zetten van de prijs.

Hierdoor is het op dit moment niet rendabel om collectief energie in te kopen.

Cire verified

Wat is het zakelijk energiecollectief?

Het zakelijk energiecollectief betekent dat er samen een groep wordt gevormd met meerdere organisaties om een beter tarief te verkrijgen bij energieleveranciers. Samen heb je een betere onderhandelingspositie dan alleen. MVOPro neemt de zorgen uit handen van de ondernemer en zorgt voor een geruisloze overgang. Wij vergelijken verschillende energieleveranciers en weten welke tarieven marktconform zijn.

Welke informatie heeft MVOPro nodig voor het energiecollectief?

Om te kunnen onderhandelen met energieleveranciers over het tarief is er bepaalde informatie nodig van uw organisatie. Hoeveel energie wordt er verbruikt, wat is het huidige tarief, het energieprofiel (EAN-code) en de einddatum van het huidige contract. Als wij over deze informatie beschikken gaan wij onderhandelen met energieleveranciers over het energietarief. 

Voordelen van het collectief

Meedoen aan het collectief heeft verschillende voordelen voor uw organisatie of bedrijf. U bent verzekerd van het laagste energietarief en MVOPro regelt alles, waardoor u zich er niet druk over hoeft te maken. Wij zorgen voor een geruisloze overstap en nemen de zorgen uit handen van uw organisatie op het gebied van energie. Hierdoor heeft u meer tijd voor andere belangrijke zaken. 

Collectief duurzaam