Zakelijk energiecollectiefHet zakelijk energiecollectief voor bedrijven en organisaties. Door groot in te kopen een beter energietarief voor iedereen in het collectief. 

Doe nu mee met het zakelijk energiecollectief om samen een beter tarief te realiseren. We sluiten de inschrijving voor het energiecollectief op 28 sept 2021. Laat nu uw gegevens achter op de website dan nemen wij contact met u op. En vragen we om uw energienota.

De eerste week van okt 2021 wordt het tarief bekend. Wij zorgen voor een geruisloze overgang. Met het collectief van MVOPro bent u verzekerd van een laag energietarief.Cire verified

Wat is het zakelijk energiecollectief?

Het zakelijk energiecollectief betekent dat er samen een groep wordt gevormd met meerdere organisaties om een beter tarief te verkrijgen bij energieleveranciers. Samen heb je een betere onderhandelingspositie dan alleen. MVOPro neemt de zorgen uit handen van de ondernemer en zorgt voor een geruisloze overgang. Wij vergelijken verschillende energieleveranciers en weten welke tarieven marktconform zijn.

Welke informatie heeft MVOPro nodig voor het energiecollectief?

Om te kunnen onderhandelen met energieleveranciers over het tarief is er bepaalde informatie nodig van uw organisatie. Hoeveel energie wordt er verbruikt, wat is het huidige tarief, het energieprofiel (EAN-code) en de einddatum van het huidige contract. Als wij over deze informatie beschikken gaan wij onderhandelen met energieleveranciers over het energietarief. In de tweede week van mei 2021 wordt het tarief bekend en weet u hoeveel uw organisatie kan besparen! We sluiten de inschrijving voor het energiecollectief op 28 april 2021.

Voordelen van het collectief

Meedoen aan het collectief heeft verschillende voordelen voor uw organisatie of bedrijf. U bent verzekerd van het laagste energietarief en MVOPro regelt alles, waardoor u zich er niet druk over hoeft te maken. Wij zorgen voor een geruisloze overstap en nemen de zorgen uit handen van uw organisatie op het gebied van energie. Hierdoor heeft u meer tijd voor andere belangrijke zaken. 

Collectief duurzaam