MVOPro maakt verduurzamen betaalbaar en ook in de Agrarische sector zijn wij actief.

Steeds vaker zien wij dat de boeren wel willen verduurzamen op het gebied van verlichting, maar geen idee hebben waar zij dan aan moeten denken. De eigen elektricien helpt hen daar vaak niet bij, omdat bij hen kennis van licht ontbreekt. Het is tenslotte geen fietsenschuurtje waar een ledlampje in moet komen.

Verduurzamen in de agrarische sector

MVOPro Agri werkt samen met enkele fabrikanten waardoor wij de kennis in huis hebben om iedere ruimte te voorzien van de benodigde en juiste ledverlichting. Al onze ledarmaturen hebben 50.000 branduren en 5 jaar garantie en komen in aanmerking voor subsidie.

Aan de hand van een heldere inventarisatie van uw huidige situatie in het energieverbruik, kunnen wij een goed advies samen stellen. Wij kijken per verbruikersgroep hoe u de kosten maximaal kunt verlagen en geven advies in de juiste producten die geldig zijn voor uw persoonlijke situatie. Omdat iedereen andere wensen heeft, zult u nauw worden betrokken in het hele proces. De combinatie van onze betrokkenheid en het snel kunnen schakelen met verschillende leveranciers zorgt ervoor dat u altijd de beste prijs en kwaliteitsverhouding heeft m.b.t. de producten. Daarnaast bieden wij een volledige service, want wij kunnen indien gewenst de installatie en de subsidie aanvraag verzorgen.

Kostenneutraal

Wij kunnen onze producten kostenneutraal aanbieden door middel van de besparing in te zetten om te verduurzamen. Kortom u gebruikt uw besparing om te investeren in uw eigen bedrijf zonder dat het u extra geld kost. Vaak houdt u er zelfs nog geld aan over.

Streven naar beloning

Het blijkt dat 90% van de ondernemers wel duurzaam willen ondernemen maar het simpelweg te duur vinden. Wij streven met onze partners naar directe beloning in plaats van hoge investeringen. Dit in samenwerking met het RVO en MVO Nederland.